Education for the higher educated

Financieel Management voor de Non-Profit Sector

Tias School for Business and Society

  • Description
  • Overview

Wilt u als manager ook serieus mee kunnen praten over financieel management? Leer er alles over met de Master Class Financieel Management voor de Non-Profit Sector van TiasNimbas Business School.

Na deze 3-daagse Master Class Financieel Management voor de Non-Profit Sector kent u de verschillende financiële managementinstrumenten en u beschikt over het inzicht om ze toe te passen in de praktijk.

U bent in staat om financiële overzichten, zoals de jaarrekening en begroting beter te lezen en te beoordelen. En u bent een serieuze gesprekspartner voor financiële specialisten binnen en buiten de organisatie en bovenal: u kunt bedrijfseconomische beslissingen nemen die uw organisatie verder brengen.

Doelstellingen

De Master Class Cyclus is bedoeld voor managers die hun kennis en inzichten ter discussie willen stellen en willen toetsen aan de state-of-the-art inzichten van dit moment.

U ontwikkelt een vernieuwd management- en leiderschapsrepertoire waarmee u de prestaties van uw eigen organisatie kunt vergroten.

Level N/A
Form Part-time
Incompany No
Open enrolment No
Costs (indication) No entry
Titles No title
Required language skills Dutch
States / provinces Noord-Brabant, Noord-Holland
Country Netherlands
Completion Certificate