Education for the higher educated

Marketing voor de Non-Profit Sector

Tias School for Business and Society

  • Description
  • Overview

Marktwerking is inmiddels een bekend fenomeen in de non-profit en publieke sector waar het woord 'klant' steeds meer ingeburgerd raakt. Hoewel het zich niet altijd lijkt te verenigen met het karakter van uw sector.

In deze 3-daagse master class bespreken we met u zowel
fundamentele als toekomstgerichte inzichten in marketing die u in staat stellen klantgericht en onderscheidend te opereren.

Doelstellingen

De Master Class Cyclus is bedoeld voor managers die hun kennis en inzichten ter discussie willen stellen en willen toetsen aan de state-of-the-art inzichten van dit moment.

U ontwikkelt een vernieuwd management- en leiderschapsrepertoire waarmee u de prestaties van uw eigen organisatie kunt vergroten. Het spreekt voor zich dat uw eigen toegevoegde waarde hierdoor toeneemt.

Inhoud & Opzet

In deze master class bespreken we met u zowel fundamentele als toekomstgerichte inzichten in marketing die u in staat stellen klantgericht en onderscheidend te opereren. U
beantwoordt de vraag in hoeverre uw eigen organisatie daadwerkelijk meerwaarde levert vanuit het perspectief van uw klanten.

Level N/A
Form Part-time
Incompany No
Open enrolment No
Costs (indication) No entry
Titles No title
Required language skills Dutch
States / provinces Noord-Brabant, Noord-Holland
Country Netherlands
Completion Certificate